Anna medium i Skåne

Hej alla mina vänner! När jag satt och surfade på datorn fann jag både bild och text på en hemsida som beskrev ett medium som skulle kunna ge mig vägledning i Lund. Jag har tidigare i livet gått till medium för att få vägledning men det var för längesedan och det som man kallar för “livet” kom emellan. Det var man och barn och jobb och det här med det andliga och mediala fick stå tillbaka. Åren gick, barnen blev stora och jag och min man lever inte längre ihop. Tiden var därför mogen för mig att återigen söka upp något medium för vägledning i Lund. Jag fann Anna medium i Skåne när jag surfade på mobilen och jag tog och beställde en tid och nu har jag varit där ett par gånger alla redan. 

Jag vill verkligen rikta ett stort tack till Anna medium i Skåne som har hjälpt mig. Man kan väl kanske säga att jag också fått råd och tips av dem som inte längre finns kvar här på jorden. De har bara gått vidare till en annan dimension, och tack vara att Anna medium i Skåne kan kommunicera med dem så kan också dessa själars budskap vidarebefordras till mig via detta medium. Om ni har ett lika öppet sinne som jag har och behöver vägledning här i Lund av det ena eller det andra slaget, då är Anna Medium i Skåne en kvinna som jag vill rekommendera er att beställa tid till. Namnet på detta medium är Anna Bengtsson och hon har sin verksamhet förlagd till Eslöv, men vänder sig till alla som är i behov av andlig hjälp. Jag tycker att ni som känner att ni har ett intresse av att få vägledning i Lund eller någon annanstans i Skåne ska ta och läsa vidare om Anna Medium i Skåne på hennes egen sida på nätet.