Jag fick hjälp med kontorsstädning

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Som många av er kanske redan är väl medvetna om så sysslar jag ju med bild och text till vardags som egenföretagare och därför så är det faktiskt även det som jag brukar skriva om här på bloggen. Dock så berättade jag ju nyligen lite kort att jag hade anlitat ett företag för att få hjälp med kontorsstädning här i Västerås där jag har ett kontor och efter att jag nämnde detta så var det en del av er läsare i exempelvis Eskilstuna och Enköping med omnejd som frågade om jag kunde rekommendera den städservice som jag valt att vända mig till ifall ni själva skulle välja att anlita städhjälp.

Därför så blir det precis det som jag hade tänkt att jag skulle ta och dela med mig av här idag och jag hoppas att det på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni kommer att kunna finna den städhjälp som ni känner att ni också är i behov av. Det företaget som jag själv valde att vända mig till heter inget annat än Katja Städ Rent och Fint och jag tycker verkligen att deras städservice är av högsta kvalitet. I mitt fall så handlade det ju väldigt mycket om just tid och energi, och jag kände egentligen bara att jag verkligen behövde någon som kunde städa fint så att man hade en bra arbetsmiljö. Dock så blev jag ju näst intill överraskad över hur noggrant, effektivt och engagerat Katja Städ Rent och Fint utför sina tjänster och jag är så oerhört nöjd med de resultat som jag får genom att vända mig till just dem. Det skulle nog även ni göra och därför så tycker jag absolut att ni ska ta och kika vidare på Katja Städ Rent och Fint och deras städtjänster!