Jag har provat på healing

Hej och hallå! Jag jobbar som journalist på en dagstidning här i Trestad. För ett par veckor sedan gjorde jag ett reportage om ett företag som jag inte riktigt har kunnat glömma. De tjänster som de erbjuder inom healing i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla verkade så spännande så nu har jag själv gått dit och fått healing. Jag skriver inte det här inlägget som journalist. Nej, idag är det privatpersonen Anita som skriver till er för att berätta om vilken god hjälp jag har fått av detta företag som heter Energibalans och som sagt erbjuder healing för intresserade i Trollhättan med omnejd. 

 

På Energibalans så kan man få hjälp med det mesta som har med healing att göra. De erbjuder även hjälp inom personlig utveckling. Genom att anlita Energibalans och deras medarbetare, så har ni möjlighet att få den hjälp som ni är i behov av inom deras verksamhetsområde inom healing i Trollhättan med flera orter. Tack vare deras erfarenhet, behärskar de det mesta som rör healing och dylikt. Jag tror inte att det var slumpen som förde mig till det här företaget i jobbet. Säkerligen var detta förutbestämt av de själar som befinner sig på andra sidan, och jag tror att de ville att just jag skulle komma dit för att få healing, och på något sätt såg de då till att just jag fick detta jobb av min närmsta chef. Nu när jag har egen erfarenhet av hur bra det här fungerar, tänkte jag att jag skulle vilja få er att gå dit också. Det vore riktigt spännande om ni ville höra av er till mig under kommentarerna i det här inlägget, och meddela hur ni tyckte att det var, när ni varit där. Ge er själva den här chansen!